Varför och när man ska välja low-code

För mindre komplexa lösningar kan ett alternativ med low-code vara mycket effektivt när det gäller time-to-market. Vi skräddarsyr hemsidor, e-handel och kampanjsajter som lyfter ditt varumärke och skalar upp din verksamhet.

Du får en flexibel lösning som ger dig friheten att växa, få hjälp med SEO-optimering och förstklassig hosting, prestanda och säkerhet.

Kort om low-code

En webbplatslösning med low-code handlar om att ge företag möjlighet att ta kontroll över sin onlinenärvaro. Oavsett om du är ett litet företag som precis har börjat, eller ett större företag som vill effektivisera din process för webbhantering, har våra lösningar allt du behöver för att lyckas. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra lågkodslösningar för webbplatser kan hjälpa dig att bygga din drömwebbplats på några minuter, inte månader.

Hur vi hjälper dig att minska time-to-market

Snabbare utveckling

Lågkodsplattformar möjliggör snabbare utveckling av webbplatser och applikationer, eftersom de automatiserar många av kodnings- och utvecklingsprocesserna. Det betyder att du kan lansera din webbplats eller app inom en kortare tidsram.

Kostnadseffektivitet

Lågkodslösningar kan vara ett kostnadseffektivt sätt att bygga webbplatser och applikationer, eftersom de kräver färre utvecklare och mindre tid som läggs på manuell kodning. Detta kan leda till kostnadsbesparingar för företag som vill lansera sin webbplats eller app på en budget.

Användarvänlighet

Lågkodsplattformar är designade för att vara användarvänliga och lätta att använda, även för dem utan omfattande teknisk kunskap eller erfarenhet av kodning. Detta gör det möjligt för företag att hantera sin egen webbplats och göra uppdateringar utan att behöva dyra utvecklare.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Många plattformar med låg kod erbjuder en hög nivå av anpassning, vilket gör att företag kan skapa en webbplats eller applikation som uppfyller deras specifika behov och krav.

Skalbarhet

Lågkodslösningar kan enkelt skalas upp eller ned efter behov, vilket gör det enkelt för företag att anpassa sig till förändrade behov eller tillväxt.

När low-code inte passar

Begränsad anpassning

Även om low-codelösningar är mycket anpassningsbara, erbjuder de kanske inte samma nivå av flexibilitet och anpassning som traditionella utvecklingsmetoder.

Begränsad skalbarhet

Low-codelösningar kanske inte är lika skalbara som traditionella utvecklingsmetoder, vilket kan begränsa deras användbarhet för större företag eller komplexa projekt.

Beroende av plattformen

Eftersom low-codelösningar är byggda på en specifik plattform blir man ofta låst till den specifika plattformen och det är svårt att flytta en webbplats till en annan plattform. Man kan också bli begränsad i sin förmåga att modifiera eller förbättra lösningen över tid.

Rekommenderad läsning

ted&gustaf logo symbol

Vi satte upp vår egen low-codesida på några minuter för att visa hur snabbt det kan göras

Mer om vår low-codetjänst


Här kan du läsa mer om vårt erbjudande och andra low-codelösningar vi har skapat.

Se vår low-codesida