Vad vi gör

Att bara visa upp ert företag räcker inte. Vi hjälper er engagera, interagera med och möta era kunder.

Chess

Digital strategi


Utan en strategi är det svårt att veta om du är på rätt väg. Vi hjälper dig sätta en grund och reda ut vart du vill ta dig.

Digital design displayed on a tablet device.

UX- och UI-design


Interaktioner som känns naturliga, intuitiva och engagerande, samtidigt som de är visuellt enastående, är kritiska delar när man skapar upplevelser som är värda dina kunders tid.

Computer

Webbutveckling


Utveckling har varit kärnan i vårt erbjudande sedan starten. Med en passion för hantverket, är inget mål ouppnåeligt.

People outlining processes on paper.

Servicedesign


Ett bra första intryck håller tills man misslyckas med att leva upp till ett löfte. Vi hjälper er få anställda och teknologi att arbeta för att överträffa kundens förväntningar. 

Example of a logotype

Varumärke


Vi hjälper er att hitta kärnan i vad ni som företag är och vad ni strävar efter att bli, samtidigt som vi skapar något spännande och minnesvärt.

Person typing on a keyboard.

Innehåll och copywriting


Att effektivt kommunicera på en yta där sekunder är dyrbara kräver grundlig eftertanke där varje ord räknas.

Person sitting in front of a computer screen programming.

Expert services


Vi stödjer interna utvecklingsteam med avancerade konceptbevis, felsökning, kodgranskningar och support för implementation.

Vill du jobba med oss?

Sätt vi levererar

Det finns många sätt att åstadkomma ett och samma mål. Vi strävar efter att hitta den mest optimala vägen för att hålla vårt löfte och få våra kunder att skina.

Plattformar (CMS och E-handel)

Vi har jobbat med flera (Content Management System), men är inte låsta till något. Vi jobbar med det som passar er och era behov bäst. Samma sak gäller e-handelslösningar och plattformar.

Umbraco logotype

Umbraco


Ett open-source CMS som går enkelt och snabbt att sätta upp, vilket gör det till ett idealt alternativ för mindre projekt. Primärt fokus på innehåll till webben.

Sanity logotype

Sanity


Ett headless CMS alternativ, open-source med realtidsuppdatering vilket gör att all data synkas direkt.

Contentful logotype

Contentful


Ett headless CMS som passar perfekt för webbplatser som jobbar med omnikanal strategi, där innehåll delas mellan mobilappar, webbplatser, digitala signaturer och mer

Webflow

Webflow


Ett low-code alternativ för enklare informationssajter, krissajter, eventsajter eller mer avancerade e-handelssajter. Där fokus snarare är design än teknik och integrationer. Hör av dig så berättar vi mer.

A rubik's cube

Ditt val


Vårt mål är att rekommendera det alternativ som passar er bäst och kommer alltid att söka efter en lösning som fungerar optimalt för just er. Oavsett valet av CMS så kan du räkna med oss.