tedgustaf.com

Vill du omformulera frågor och svara med ny teknik?

Webbfokuserad .Net-utvecklare

Som utvecklare hos oss skapar du till stor del din roll och ditt arbete. Ramarna sätts av dig tillsammans med oss för att låta dig utvecklas och få utrymme för nytänkande, i projekt med andra och självständigt. Vår ambition är att varje medarbetare ska ha ett eget projekt inom sitt fokusområde, där utkomsten bör gynna affärsverksamheten samtidigt som den personliga utvecklingen får ta ledning.

Du arbetar med flera kunder och projekt samtidigt. Våra uppdrag är att skapa webbplatser från första idé till lansering, bygga webbapplikationer och tillhandahålla strategisk och teknisk expertis.

Tekniker du bör ha koll på:

ASP.NET med C# (MVC, Web API), gärna med erfarenhet av ASP.NET Core, JavaScript (ECMAScript 6+), HTML5/CSS3, Webpack,SQL, IIS

Meriterande:

TypeScript exempelvis Node, Angular, Aurelia eller React SASS PowerShell Node.js Git Three.js .NET Core Konfiguration av Azure-tjänster Bygg-/deploymentservrar (exempelvis AppVeyor, Octopus, TeamCity) CMS-utveckling i allmänhet och Episerver i synnerhet VR/3D-rendering i webbläsare.

Tycker du dessutom att det är roligt att:

Jobba affärsdrivet med kundens behov i fokus och alltid ge förstklassig service, labba med senaste tekniken i kundprojekt och på fritiden för att ständigt utvecklas och dela med dig av insikter, jobba affärsdrivet med kundens behov i fokus?

Då vill vi gärna träffa dig!

Träffa oss imorgon!

Ta första steget och låt oss veta att du finns

Spännande! Vi kommer att återkomma till dig så snabbt det bara går.

Mer om oss och lediga jobb