tedgustaf.com

Vill du omformulera frågor och svara med ny teknik?

Om oss

Idag består Ted & Gustaf av nio personer med olika bakgrunder och förkunskaper som präglar vår sammansättning. Här jobbar vi med högt och lågt, bollar idéer, arbetar i projekt tillsammans och enskilt. Vi jobbar alltid för att det ska finnas en strategi och en tydlig, om än föränderlig, målbild.

Ted & Gustaf är en Episerver Premium Solution Partner specialiserad på att göra det mesta möjliga av Episerver för starka kundupplevelser och effektiv innehållshantering. Vi arbetar med såväl helhetsprojekt som expertrådgivning inom utveckling, strategi och redaktörsutbildningar.

Vår Episerver-expertis och innovationskraft är välkänd i branschen. Vi anlitas av såväl slutkunder som webb- och varumärkesbyråer för att stärka teknik, innehåll och strategi. Vårt arbete innefattar UX, design, utveckling och förvaltning av webbplatser från första idé till lansering. Vi samlar insikter om vad målgrupper vill ha och hur de agerar - avgörande delar för framgångsrik digital närvaro.

Om dig

Hos oss kommer du att trivas om du: uppskattar en utmaning, tycker om att lyssna men kan också ta plats, är prestigelös och ödmjuk, tycker om ansvar och kan skapa din egen roll. Du prioriterar gruppen framför jaget men kan stå för dina åsikter och respektera andras. Du kan känna stolthet för utfört arbete, lägga energi på att ta del av team-kulturen och  anser alltid att det finns mer att lära.

Vi ser gärna att du: bjuder på dig själv, har nära till skratt och är en lagspelare. Du föredrar initiativ framför detaljerade instruktioner och är redo att hjälpa andra. Du uttrycker dig pedagogiskt, är tålmodig och ser det långsiktiga målet. Du vill arbeta på ett logiskt och analytiskt sätt utan förhastade slutsatser, men vill snabbt komma till poängen.

Du löser problem samtidigt som du har en vilja att förbättra processer, kan ge och ta konstruktiv feedback och tar inte saker personligt. Du uppskattar ordning men kan finna dig i röran på vägen dit. Du är positiv och orädd för kontakt med nya människor och att prata inför grupp.

Om rollen som fullstack-utvecklare

Vi ser gärna att rollen tillsätts så snart som möjligt - vi har många spännande projekt på gång! Hos oss arbetar du under vanliga kontorstider, men med frihet under ansvar. Vi vet att livet ser olika ut för oss alla och är öppna för anpassningar för att arbete och privatliv ska gå ihop.

För att kunna komma igång snabbt och känna dig bekväm bör du ha arbetat med något .NET-baserat CMS under minst tre år. Vi vill att du har svenska som modersmål, är flytande i engelska och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi ser gärna eftergymnasial utbildning, att du innehar pedagogisk förmåga och är lösningsorienterad. Det är även viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i grupp såväl som självständigt. Ett proaktivt arbetssätt är det normala för dig och du har en vilja att definiera din roll och egen utveckling.

Har du erfarenhet av: 

  • ASP.NET med C#, gärna med erfarenhet av ASP.NET Core
  • JavaScript (gärna även TypeScript och exempelvis Node, Angular, Aurelia eller React)
  • HTML och CSS, gärna med LESS och SASS

Känner dig bekväm med:

  • CMS som Episerver, Umbraco eller Sitecore
  • Tekniker som Webpack, Gulp, Octopus, AppVeyor
  • Konsultrollen och att arbeta i ett entreprenörsdrivet mindre bolag

Och dessutom tycker det är roligt att:

  • Jobba affärsdrivet med kundens behov i fokus och alltid ge förstklassig service
  • Labba med senaste tekniken i kundprojekt och på fritiden för att ständigt utvecklas och dela med dig av insikter
  • Våga utmana kunder att nå längre och samtidigt bygga långsiktiga hållbara relationer

Då vill vi träffa dig!

Träffa oss imorgon!

Ta första steget och låt oss veta att du finns

Spännande! Vi kommer att återkomma till dig så snabbt det bara går.

En dag på T&G

07:30: Patrik är på plats. Han är ofta först på plats eftersom han ibland måste gå tidigare och hämta sin dotter på dagis. Lamporna tänds upp, Slottsbacken ligger nyvaken än så länge med någon enstaka entusiastisk turist med kameran i högsta hugg. Sonos slås igång och ur högtalarna strömmar någon house-remixen.

Vid 9-tiden har de flesta infunnit sig, utom Ted som är på möte under förmiddagen. Supporten är igång. In kommer ärenden från redaktörer och marknadsansvariga om funktioner som måste utvecklas och buggar som ska fixas.

Du börjar med att prata med en kund i telefon och vägleder genom ett av ärendena. Du uppfattar under samtalet att kunden har ytterligare behov som inte hittills identifierats. Efter samtalet bokar du in ett möte med en kollega som jobbar med UX för att diskutera detta vidare innan ni ger ett förslag till kunden.

Du går förbi "Konferensrummet" (har du förslag på bättre namn, förresten?) där Rabia och Charlotta arbetar fram en strategi kring UX och webbanalys för ett nytt projekt.

Bredvid Christoffer sitter Fredrik och de arbetar gemensamt för att dela sina perspektiv kring en knivig React-implementation. In kommer Gustaf, alltid med en ny idé i ena bakfickan och telefonen i den andra. Kaffemaskinen jobbar för fullt för att tillgodose allas behov, så länge veckoansvarige har sett till att fylla på mjölken.

Utanför hörs hovarna klappra mot Slottsbackens kullerstenar. Vaktparaden upp till slottet är i full gång och påminner kurrande magar. Någon har en lunchdate inbokad, en annan förbereder sig inför ett gympass.

Idag har resterande glömt, eller blivit övertalade att spara, sina matlådor och istället gå gemensamt ner till Miss Behave vid vattnet. Tar man hissen ända ner och går ut via Myntmuséet kan man undvika flocken av turister och bussar som nu samlats utanför slottet.

Efter en kort promenad tillbaka till kontoret, kanske med viss matkoma, är kaffemaskinen åter i arbete. En kund kommer på besök, flera medarbetare infinner sig i det kreativa mötesrummet. Någon passar på att lägga till en gammal schlager till Sonos-spellistan.

Du kikar på morgondagens agenda och förbereder dig för att utbilda dina kollegor under "Lunch n' Learn" i ett nytt verktyg som du fångat upp verkar vara av intresse för en kund.

Vid tre-tiden skickas ett meddelande ut via Slack: samling i sofforna för fika. Pingisbordet låter sig höras och de redan utslagna ur rundpingisen slår sig ner i sofforna. Efter avstämning och genomgång börjar dagen rundas av för vissa, andra jobbar på mot olika deadlines.

Själv jobbar du vidare med ärenden i GitHub, samtidigt som du argumenterar över Slack i #dacode-kanalen om varför Aurelia är bättre än React - eller vice versa. Sisten ut bommar igen fortet, redo för en ny dag.

Mer om oss och lediga jobb

Träffa oss imorgon!

Ta första steget och låt oss veta att du finns

Spännande! Vi kommer att återkomma till dig så snabbt det bara går.