tedgustaf.com

Älskar du utmaningar?
Tala om för oss vad vi behöver!

Vår utmaning

Idag består vårt team av duktiga utvecklare,v analytiker och projektledare, en konstellation som räckt gott och väl för att kunna lösa de utmaningar som våra kunder ställt oss inför. Däremot finns ett område där vår expertis och våra tjänster fallit kort och det är där Du kommer in i bilden.

Vi söker en person som kan ta vår verksamhet inom ramen för Design, UX och Koncept till nya höjder. Att kunna visualisera och konkretisera de lösningsförslag och idéer som vi dagligen bollar med våra kunder ser vi som en enorm styrka och därför blir ditt kreativa sinne och kunskap om kod, inte bara nödvändig, utan en av de viktigaste framgångsfaktorerna i vår verksamhet. Men det stannar inte där.

Vi letar efter en person med sinne för affär och värdeskapande, som kan kliva in på vårt kontor, snabbt få grepp om vår verksamhet och tala om för oss vad vi bör göra, utifrån ditt område i kombination med det vi gör idag. Det kan vara allt från vilka tjänster och produkter vi borde erbjuda till hur vi kan leverera våra projekt bättre till vilka personer vi bör anställa. Vi är i en spännande fas, där nya och befintliga kunder frågar efter vår hjälp och det är bara du som sätter gränserna för din roll och dina ambitioner.

 

Om dig

Som Lead UX & Designer på T&G är du den som kommer med kreativa och nytänkande idéer. Tillsammans med teamet omsätter du dessa idéer till handling. I allt du skapar kräver du kreativitet, interaktivitet och en god kundupplevelse över alla kanaler. Din känsla för webbdesign är avgörande för den här tjänsten liksom din förståelse för front end kod och digitala designprinciper. Hos oss sätter vi stort värde på en god kultur och en stimulernade gruppdynamik.

Du kommer trivas om du: uppskattar en utmaning, tycker om att lyssna men också kan ta plats, är prestigelös och ödmjuk, tycker om ansvar, kan skapa din egen roll, prioriterar gruppen framför jaget, kan stå för dina åsikter och respektera andras, känner stolthet för utfört arbete, kan lägga energi på att ta del av team-kulturen och alltid är av åsikten att det finns mer att lära.

 

Vår kultur

Vi är ett gäng med olika bakgrunder och personligheter. Det som binder oss samman är vårt intresse för teknik, att vi alla bjuder på oss själva, har nära till skratt, är lagspelare som inte måste ha instruktioner och är redo att hjälpa varandra.

Vi gillar hemmakänslan på kontoret och är måna om att göra saker tillsammans, både på och utanför arbetstid. Vår trivselkommite anordnar allt från frukost, till AWss, till julpynting, glöggfika och gamingkvällar. Beroende på resultat åker vi på en mer eller mindre extravagant resa varje år. Sist var vi i Charmonix i Aplerna. Men allt det materiella spelar ingen roll om inte rätt personer finns på plats, som både uppskattar och bidrar till vår kultur på sitt unika sätt.

 

Några sista frågor

Beskrivs du med ord som "vass" av branchkollegor?

Har du målsättning att skapa och vara del av något större än det du kan åstakomma själv?

Gick du igång på annonsen ovan?

Då väntar vi på att du hör av dig!

 

 

Nyfiken?

Ta första steget och hör av dig till oss

Spännande! Vi kommer att återkomma till dig så snabbt det bara går.

Mer om oss och lediga jobb