tedgustaf.com

Älskar du utmaningar?Bli en del av T&G

Om Ted & Gustaf

Idag består Ted & Gustaf av sammanlagt nio personer, där olika bakgrunder och förkunskaper präglar vår sammansättning. Här jobbar vi med högt och lågt, bollar idéer, arbetar i projekt tillsammans och enskilt. Vi jobbar alltid med kundens affärsnytta i centrum, med en strategi och en tydlig målbild, även om denna kan förändras.

Ted & Gustaf är i en spännande fas, där vi är redo att växa och ta oss an än mer utmanade och omfattande projekt. För att kunna göra detta, behövs du. Vi vet att vår mest värdefulla resurs är våra medarbetare och därför lägger vi stor vikt vid välmående och transparens. Hur många vi än blir, vill vi se till att kunna arbeta, umgås och trivas tillsammans. Det är ändå här vi spenderar stor del av vår tid.

Roller vi söker just nu

Bli vår nästa supportmästare

Eller som vi ser det, vår kunds bästa vän! Älskar du service och digitala tjänster. Lösa kunders vardag och även lösa lite gåtor. Då är det här något för dig!

Om dig

Hos oss kommer du trivas om du: uppskattar en utmaning, tycker om att lyssna men också kan ta plats, är prestigelös och ödmjuk, tycker om ansvar, kan skapa din egen roll, prioriterar gruppen framför jaget, kan stå för dina åsikter och respektera andras, kan känna stolthet för utfört arbete, kan lägga energi på att ta del av team-kulturen, alltid är av åsikten att det finns mer att lära.

Fråga: Ett nytt supportärende kommer in. Du förstår att frågan som kunden ställer i slutändan kommer att behöva tittas på av en utvecklare. Hur förstår du det?

Sök rollen som Customer Success Manager.

Vad intresserar dig?

Våra kunders framgång bygger på samarbete inom flera nyckelområden.

Kundens bästa vän

Säkerställ att våra kunder kan göra mesta möjliga av de verktyg och tjänster vi tillhandahåller.

Analys, SEO och strategi

Planera och genomför spårning med uppföljning av nyckel för värdefulla insikter och slutsatser.

Utveckling som hantverk

Skapa nya funktioner för besökare och redaktörer genom kreativt ingenjörsskap med modern teknik.

Design & UX

Skapa lättanvända och interaktiva användargränssnitt, för både besökare och redaktörer.

Verktyg

  • Utveckling
  • Analys

På serversidan är ASP.NET vårt teknikfokus. På klientsidan arbetar vi med HTML- och CSS-ramverk som Bootstrap och SASS med skriptramverk som Angular och Aurelia.

För källkodshantering använder vi Git, vanligtvis genom GitHub. Vi har en DevOps-inställning till utveckling, med Azure som primär driftmiljö.

För analys av användarflöden och -beteenden använder vi bland annat Google Analytics, Optimizely, and Hotjar. Utöver det använder vi MailChimp och SendGrid för e-postutskick och nyhetsbrev.

Vi använder Google Tag Manager för att effektivt hantera spårning och skript på webbplatser.

Kompetenser

0%
20%
40%
60%
80%
100%
CMS
90%
Appar
40%
Informationsdesign
70%
Analys
50%

Nyfiken?

Ta första steget och hör av dig till oss

Spännande! Vi kommer att återkomma till dig så snabbt det bara går.

Mer om oss och lediga jobb

Våra kunder

Genom långsiktigt samarbete stärker vi våra kunders digitala närvaro

Alla
Episerver
Utveckling
Strategi
Design