tedgustaf.com

Älskar du utmaningar?Bli en del av T&G

Om Ted & Gustaf

Idag består Ted & Gustaf av sammanlagt 12 personer, där olika bakgrunder och förkunskaper präglar vår sammansättning. Här jobbar vi med högt och lågt, bollar idéer, arbetar i projekt tillsammans och enskilt. Vi jobbar alltid med kundens affärsnytta i centrum, med en strategi och en tydlig målbild, även om denna kan förändras. Ted & Gustaf är i en spännande fas, där vi tar oss an än mer utmanade och omfattande projekt. För att kunna göra detta, behövs du. Vi vet att det mest värdefulla vi har, är vårt team och därför lägger vi stor vikt vid välmående och transparens. Hur många vi än blir, vill vi se till att kunna arbeta, umgås och trivas tillsammans. Det är ändå här vi spenderar en stor del av vår tid.

 

Roller vi söker just nu

Lead UX med sinne för affär

Läs mer om Lead UX rollen här

Fullstack Webbutvecklare

Läs mer om webbutvecklarrollen här

Front End Utvecklare

Läs mer om frontend-rollen här

Customer Success Manager

Läs mer om customer success-rollen här

Hello, is it you we're looking for?

Vad skulle du vilja göra hos oss?
Skicka in en spontanansökan och berätta vad du brinner för

Om dig

Hos oss kommer du trivas om du: uppskattar en utmaning, tycker om att lyssna men också kan ta plats, är prestigelös och ödmjuk, tycker om ansvar, kan skapa din egen roll, prioriterar gruppen framför jaget, kan stå för dina åsikter och respektera andras, kan känna stolthet för utfört arbete, kan lägga energi på att ta del av team-kulturen, alltid är av åsikten att det finns mer att lära.

 

Att jobba på Ted & Gustaf

Hos oss arbetar du under vanliga kontorstider, men med frihet under ansvar. Vi vet att livet ser olika ut för oss alla och har ett flexibelt synsätt inför att arbete och privatliv ska gå ihop.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i grupp såväl som självständigt. Ett proaktivt arbetssätt känns naturligt för dig och du har en vilja att definiera din roll och egen utveckling.

Vi sätter stort värde på att alla ska trivas och må bra och värnar om vår familjekänsla. Med andra ord, vi gillar att göra saker tillsammans och att ha ett kontor som vi ser fram emot att gå till om dagarna. 

Vad intresserar dig?

Våra kunders framgång bygger på samarbete inom flera nyckelområden.

Kundens bästa vän

Säkerställ att våra kunder kan göra mesta möjliga av de verktyg och tjänster vi tillhandahåller.

Analys, SEO och strategi

Planera och genomför spårning med uppföljning av nyckel för värdefulla insikter och slutsatser.

Utveckling som hantverk

Skapa nya funktioner för besökare och redaktörer genom kreativt ingenjörsskap med modern teknik.

Design & UX

Skapa lättanvända och interaktiva användargränssnitt, för både besökare och redaktörer.

En dag på T&G

07:30: Patrik är på plats. Han är oftast först eftersom han ibland måste gå tidigare och hämta sin dotter på dagis. Lamporna tänds upp, Slottsbacken ligger nyvaken än så länge med någon enstaka entusiastisk turist med kameran i högsta hugg. Sonos slås igång och ur högtalarna strömmar den senaste house remixen. Vid 9-tiden har de flesta infunnit sig, utom Ted som är på möte under förmiddagen. 

I ett av konferensrummen (har du förslag på namn förresten?) sitter Rabia och Charlotta och arbetar fram en strategi kring UX och webbanalys för ett nytt projekt. Ute i kontorslandskapet sitter Christoffer och Fredrik framför samma skärm och delar sina perspektiv på en programmatisk lösning. In kommer Gustaf, alltid med en ny idé i ena bakfickan och telefonen i den andra. Kaffemaskinen jobbar för fullt för att tillgodose allas behov, så länge veckoansvarige har sett till att fylla på mjölken.

12.15 Vaktparaden upp till slottet är i full gång och hovarna mot slottsbackens kullerstenar påminner kurrande magar. Hannes har en lunchdate inbokad, Jenny förbereder sig inför ett gympass. Idag har resterande glömt eller blivit övertalade att spara sina matlådor och istället gå gemensamt ner till Miss Behave vid vattnet. Tar man hissen ända ner och går ut via Myntmuséet kan man undvika flocken av turister och bussar som nu samlats utanför slottet.
Efter en kort promenad tillbaka till kontoret, och en mindre matkoma, är kaffemaskinen åter i arbete. En kund kommer på besök, flera medarbetare infinner sigi det kreativa mötesrummet. Någon passar på att lägga till en gammal schlager till kön i Spotify.

Vid tre-tiden skickas ett meddelande ut via Slack, samling i sofforna för fika. Pingisbordet låter sig höras och de redan utslagna ur rundpingisen slår sig ner i sofforna. Efter en kort avstämning av veckans projekt börjar dagen rundas av för vissa, andra jobbar på mot olika deadlines.

Sisten ut bommar igen fortet, imorgon är en ny dag.

Verktyg

  • Utveckling
  • Analys

På serversidan är ASP.NET vårt teknikfokus. På klientsidan arbetar vi med HTML- och CSS-ramverk som Bootstrap och SASS med skriptramverk som Angular och Aurelia.

För källkodshantering använder vi Git, vanligtvis genom GitHub. Vi har en DevOps-inställning till utveckling, med Azure som primär driftmiljö.

För analys av användarflöden och -beteenden använder vi bland annat Google Analytics, Optimizely, and Hotjar. Utöver det använder vi MailChimp och SendGrid för e-postutskick och nyhetsbrev.

Vi använder Google Tag Manager för att effektivt hantera spårning och skript på webbplatser.

Kompetenser

0%
20%
40%
60%
80%
100%
CMS
90%
Appar
40%
Informationsdesign
70%
Analys
50%

Nyfiken?

Ta första steget och hör av dig till oss

Spännande! Vi kommer att återkomma till dig så snabbt det bara går.

Mer om oss och lediga jobb

Våra kunder

Genom långsiktigt samarbete stärker vi våra kunders digitala närvaro

Alla
Episerver
Utveckling
Strategi
Design